Autoglas

Udskiftning af frontrude:

Et moderne karrosseri er opbygget som et selvbærende karrosseri. Der er derfor ingen chassisramme under karrosseriet.

Front- og bagrude er en medbærende del i den samlede konstruktion, der tilsammen udgør et selvbærende karrosseri, som er meget sikkert og vridningsstabilt. Af hensyn til styrken er disse ruder limet med en polyurethan rudelim. Det er derfor af stor betydning for både køreegenskaber og sikkerhed, at ruderne er korrekt monteret, i overenstemmelse med de enkelte bilfabrikkers forskrifter.

Frontruden bærer en væsentlig del af bilens tag. Falder frontruden ud under en ulykke, hvor bilen ruller rundt, vil taget med stor sandsynlighed kollapse og medføre skade på hoved og nakke på personer i bilen. Ved kollision bruger bilens airbag frontruden som modhold, hvorved airbaggen slynges bagud mod personen i bilen. Uden en frontrude mister airbaggen fuldstændig sin funktion, da den ikke har noget at støde op imod. Det er derfor afgørende for sikkeheden at ruden forbliver i karrosseriet ved kollision.

DINITROL CENTER ISHØJ anvender Polyurethan rudelim fra DINITROL, der er FMVSS 208/212 crashtestet med 100 % godkendelse og OEM godkendt eftermarkedslim.

Åbningstider

  • Mandag 7.30 - 16.00
  • Tirsdag 7.30 - 16.00
  • Onsdag 7.30 - 16.00
  • Torsdag 7.30 - 16.00
  • Fredag 7.30 - 13.00

 

Kontaktinfo