AutoMester Ishøj

Velkommen til AutoMester Ishøj

Hos os bli'r du ikke klædt af til skindet

Vi servicerer alle bilmærker uanset årgang - og du bevarer din bils fabriksgaranti

Nogle bilejere tror stadig at deres bil skal serviceres på forhandlerens mærkeværksted for at bevare fabriksgarantien. Men den skinbarlige sandhed er, at der har været frit værkstedsvalg siden 2003. Og flere og flere har da også fået øjnene op for, at der kan være fordele ved at benytte AutoMesters værksteder. Uanset om bilen er ny eller ej.

Som dit lokale AutoMester værksted går vi meget langt for vores kunder, vi hjælper gerne hele vejen – vi arbejder nemlig for at få flere glade bilister.

Vi er kvalificeret til at bilreparationer på alle bilmærker. Det betyder, at vi er godkendt til at udføre serviceeftersyn, reparation, pladearbejde, autoopretning, rustarbejde, bremsetest, eftersyn, 4-gas måling, 4-hulsudmåking, diagnosetest etc., uanset bilmærke eller årgang på bilen. De biler, der kommer på vores værksted, er derfor en skøn forening af ældre og helt nye biler. Mange kunder har nemlig allerede fundet ud af, at nyvognsgarantien bevares, når blot alle serviceeftersyn overholdes og du får et AutoMester stempel i servicebogen.

Vi dækker store dele af Sjælland; ishøj, greve, karlslunde, hundige, albertslund, brøndby strand, vallensbæk, høje taastrup osv. Men kommer du ikke herfra, ringer du selvfølgelig bare alligevel.

Vi udfører alle mekanikeropgaver, bla.: serviceeftersyn, dæk-service, rustbeskyttelse, klargøring til syn, autoopretning, bilruder, dækopbevaring, service af aircondition, autolakering, rustarbejde, bremsetest, motorstyring, interiørrensning, 4-gas måling, 4-hjulsudmåling og diagnosetest på vores altid opdaterede værksted.

Vi glæder os til at se dig!
 

Tryk på logoet for at komme til vores AutoMester hjemmesideÅbningstider

  • Mandag 7.30 - 16.00
  • Tirsdag 7.30 - 16.00
  • Onsdag 7.30 - 16.00
  • Torsdag 7.30 - 16.00
  • Fredag 7.30 - 13.00

 

Kontaktinfo