*** Behandling

***STJERNET BEHANDLING

Afrensning af industrinedfald og tjærepletter, shampoovask af bilen udvendig, samt rensning af fælge. Dybderens af lakken for at fjerne fine ridser og andre urenheder i lakken. Derefter lægger vi en langtidsholdbar lakforsegling ovenpå lakken, for at opnå den længst mulige holdbarhed, samt længst mulige glans. Lakforsegling sker også af kanter og falser. Vi pudser dine ruder udvendig, som de kun har været pudset da bilen var ny.

Alt udvendigt gummi og plast bliver effektivt behandlet så det fremstår pænt og flot.

Kemisk dybderens af sæder, dørbeklædninger, loft, måtter, bagagerum, under sæder, samt andet tekstil. Rengøring af instrumentbord og andet plast/metal. Pudsning af ruder indvendigt. På instrumentbordet og andet vinyl påfører vi et produkt, som genskaber og vedligeholder den originale farve. Til sidst imprægneres alt interiøret.

OBS! På biler, indtil 12 måneder fra 1. registreringsdato, tilbyder vi 8 års glansgaranti (regnet fra 1. reg. dato). Bilen skal i garantiperioden have en fornyet lakforsegling hver 12. måned, men så garanterer vi også, at efter 8 år er lakkens glans på samme niveau, som da bilen var ny.

Åbningstider

  • Mandag 7.30 - 16.00
  • Tirsdag 7.30 - 16.00
  • Onsdag 7.30 - 16.00
  • Torsdag 7.30 - 16.00
  • Fredag 7.30 - 13.00

 

Kontaktinfo